list_banner1

Tala Fou

Tulaga lelei ma le fa'aogaina o Valves polo uamea

Valau polo u'amea ua fa'aaogaina lautele oloa valve i le tele o alamanuia.Ona o lona lelei tele, e masani ona faʻaaogaina i ituaiga eseese o vai e pei o le ea, vai, ausa, faʻasalalauga faʻasalalau eseese, palapala, suauu, uʻamea vai ma faʻasalalauga leitio.Ae e te iloa po o le a le lelei o alatoto polo uamea fao?Sei ou tuuina atu ia te oe se folasaga puupuu.

1. Malosi tete'e i vulcanization ma ta'e.O mea o le paʻu polo uamea faʻapipiʻi e faʻafesoʻotaʻi ma le ala o mea faʻatekonolosi maualuga, lea e fetaui ma tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo.O le pito i luga o le nickel-plated, lea e mafai ona faʻafeiloaʻi le maualuga o le vulcanization.

2. O le uʻamea polo uamea faʻapipiʻiina e faia i mea polymer poʻo mea faʻapipiʻi, lea e teteʻe i le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa, ma e talafeagai mo le faʻasalalau ma le faʻaogaina o faʻasalalauga eseese.E le gata i lea, faʻafetai i mea faʻapitoa, o loʻo i ai le malosi o le corrosion resistance, umi le ola ma le lautele o le faʻaogaina.

3. E le gata o le valve e faia i mea e faʻafefeteina, e oʻo lava i le nofoa valve e faia i se mea faʻapitoa, ma o le meafaitino o le PTFE lea e le faʻaogaina i le toetoe lava o vailaʻau uma, o lea e mafai ai ona faʻamaufaʻailogaina mo se taimi umi.Ona o lona inertness malosi, o loʻo i ai le faʻatinoga mautu, e le faigofie ona matua, ma e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi.

4. I se tulaga lautele, o le valve polo uamea uamea e tutusa, ina ia mafai ona tatalia le malosi o le paipa, ma e le faigofie ona suia le tulaga.Na lelei le faatinoga pe na matala atoa pe afa-matala.Lelei fa'amaufa'ailoga ma o le a le pipii pe a felauaiga vai viscous.

O lo'o i luga o nisi ia o uiga o valve polo uamea.E ui e le o mea uma o loʻo lisiina i luga, o loʻo i totonu o le alamanuia latou te iloa o se valve lea e lelei le gaioiga.Afai o se kamupani o loʻo faʻaaogaina felauaiga vai e manaʻomia foi ona faʻapipiʻi se valve, e mafai ona mafaufauina.


Taimi meli: Tes-22-2022